onsdag 6. mai 2009

California baby!! :)

Etter ett trist avskjed med Fiji vendte vi nesa mot LA, CA!! Det ble en lang 16 April for oss i år.. Vi reiste fra Fiji kl 2300 og ankom LA 1300 samme dag, siden vi passerte datolinja ble det en sinnsykt lang dag, fant ut at det måtte ha vært perfekt å ha bursdag på en sånn dag!!! men nok om det, vår søte Jenny stod å ventet på oss på flyplassen og tok oss med til skolen og kortimen hun skulle ha!! Det var veldig fint å se, hun har det så bra og det gjorde oss gla` :)

I disse to ukene var vi så heldige å få bo hos Nigel ( kompis av Truls), han er en ekte ire, blid hele tiden og det finnes ikke noe vondt i han.. Nigel bor i Glendale ( bydel i LA) KJEMPE koselig sted, masse små cafeer og butikker, vi koste oss her:) Nigel jobber i Dream Works så vi fikk en privat rundtur ppå arbeidsplassen hans, samt at vi fikk en sniktitt på de kommende filmene, f.eks Shrek 4!!!

Etter noen dager i LA, Glendale var det på tide å reise opp til San Francisco. Vi leide bil å kjørte opp kysten på en dag. Fant vel ut når vi kom frem at vi burde ha hatt en overnatting, siden det bare var Hannah som kunne kjøre ble 80mil på en dag langt, men vi kom oss fram og San Fran var en veldig veldig fin og koselig by! I san Fran leide vi sykler og syklet over Golden Gate, vi var ute på Alcatraz, vi kjørte Cable cars, vi var i et utsiktstårn og vi fikk kjenne på hvordan det var å gå i en by med så mange bratte bakker! å da snakker vi bratt, vi var veldig glade for å ha joggesko med oss!!

tilbake i LA gjorde vi ikke stort, vi hang så mye som mulig med Jennypenny og vi besøkte også Universal Studios, der var det veldig moro!!

vi har ikke sett noen kjendiser:( skuffa! men en fikk vi sett, Jay Lenno. vi fikk bill. til innspillingen hans en dag og vi var de siste som fikk komme inn, og vi fikk de mest perfekte plassene:) fikk tatt han i håndene osv :)

LA var en fantastik slutt på reisen vår, selvom vi kanskje skulle ønske at vi hadde 2 uker til, så vi kunne har reist litt mer i CA, men det får bli neste gang :)

1 kommentar:

  1. Kunne godt blitt et par uker til hadde det vært opp til meg...

    Var så herlig å ha dere her!

    SvarSlett